Гарна імунна і нервова системи дозволяють людям з третьою групою крові пристосовуватися до різних видів харчування. У них міцне здоров’я та практично відсутні проблеми зі шлунком. Однак є певні продукти, які їм категорично не можна вживати.
Лікар-дієтолог Пітер Д’Адамо перерахував продукти, які не варто їсти людям з 3-ю групою крові. Небажаними продуктами є:
- пшениця;
- кукуруда;
- сочевиця;
- гречка;
- арахіс;
- насіння кунжуту;
- помідори.
Ці продукти ведуть до ожиріння, набряків, втоми, падіння цукру в крові після їжі.
Також лікар рекомендує обмежити вживання курятини. Хоча це дієтичне м’ясо, в ньому міститься лектин, який погано впливає на кровоток людини з третьою групою крові. Постійне вживання курятини може призвести до виникнення інсульту. Лікар рекомендує курятину замінити на м’ясо кози, кролика, барана.
У той же час людям з третьою групою крові корисні яйця, зелені овочі, обезжирені молочні продукти.
Раніше ми писали, вчені з’ясували, яка група крові підвищує ризик розвитку небезпечних захворювань.
Джерело: WebMD